En upplevelsepark med motorsport för stora och små och mycket mer
SE | EN | LV | EE | LT | RU

FÖR BARNEN (OCH HELA FAMILJEN)

Aktiviteter för hela familjen

För de allra minsta har vi barnlandet och organiserad barnpassning. De lite äldre kan köra juniorjeepar, mini-atvs, och mini-buggies. På stranden, Musa River Bech, kan man ta det lugnt, spela volleyboll, delta i yogapass, äta gott och bada.

Jeep Barn

JEEP BARN Kör med exakta kopior av Willys militärjeepar

Jeeparna har vi byggt i en exakt kopia av gamla Willys militärjeepar. Det sitter en 150cc bensinmotor med 3 växlar fram och 1 växel bak.

Dessa bilar går på en ca 400m lång bana med broar over vatten, kullar och vattenhål. För barn mellan 6-11 år.

ATV Barn

ATV BARN Kör fyrhjuling i terräng

ATV är 80cc och man kör på samma bana som med jeeparna.

Dessa bilar går på en ca 400m lång bana med broar over vatten, kullar och vattenhål. ATV är 80cc. För barn mellan 6-11 år.

Buggybanan

Buggybanan är ca 250 meter lång och aktiviteten hålls i ca 15 min per gång. Runt banan finns gummisarger som säkrar om man kör av banan.

Buggys är 60cc och går ca 30km/h och fordonen har stålbur och 2 punktsbälte. Aktiviteten körs med 5 buggys åt gången, som på riktig tävling på riktig jord/grus bana som är 6 meter bred. För barn mellan 6-9 år.

Finns även för ungdomar med 150cc och tre-växlad buggy istället. För ungdomar mellan 10-15 år.

Barnlandet

En hel värld i miniatyr med små hus med garage

Det inhägnade området är ca 3000 kvm med vägar, vägskyltar och patrullerande polis. där finns en mack, restaurang med varmkorv, verkstad och polisstation. Där finns även studsmattor och rutschbanor. Barnen får får nyckel till hus och bil och får leka vuxna för ett par timmar.

Aktiviteten är för barn mellan 3-5 år

Musa River Beach

Koppla av på vår fina strand vid Musafloden

Maj 2017 kommer vi även att inviga vårt nya strandområde, en med mjuk fin sandstrand med badmöjligheter och ett gräsområde samt planer för beachvolley och andra aktiviteter.

Det kommer också gå att beställa ner picnic från från restaurangen.

Nationalskogen

Flera hundra år gammal ekskog

I anslutning till banorna ligger en flera hundra år gammal ekskog som är skyddad som nationalskog. Det är väldigt vackert och det finns möjlighet att både promenera och fika vid bord och stolar. Ta en picknick i nationalskogen!
All rights reserved © 2020 MUSA Raceland